lördag 29 juni 2013

Herrklubben Trivselpolarna ON TOUR 2013

Denna gång Sundsvall !!!

Men dagen före avresa så hade vi en del förberedelser att göra
och det med några bra bitar kött
 Som skars i fina bitar och blandades
Sedan var det bara att montera upp...
....Köttkvarnen och börja mala - viktigt att färsen läggs i samma riktning
Här har vi rullen klar och inplastad - nu ska den vila i ett dygn

Tidig fredag morgon
Drar vi i väg mot Sundsvall - vi hade ju planerat att äta "frukost" i Övik men det var stängt.
Tack och lov så var Sibylla i Ärlandsbo öppen - ni känner väl igen kiosken från reklamen.
Och sedan passerar vi höga kusten bron - nu är vi nära
IKEA och Birsta Centrum - måste erkänna att jag kom billigt undan denna gång

Här har vi landat hos våra värdar Carina och Kjell
Och har börjat med förberedelserna till middagen
Utanför våra värdar fanns ett lite smått "fult"träd  - Nåja till slut fick vi oss en pilsner
 
Förrätt:  Herrklubbens fyllda och gratinerade Portabello-hatt

Och till varmrätt hade vi gjort:
Herrklubbens Hestonstyle Special
Kockens krämiga potatismos
Recept: Kockens Broccoligratäng
Rödvinssås
Smörstekt sparris
Vitostsallad

Nu lägger jag inte ut några bilder från kvällen av respekt till mina vänner

Dagens lunch innan vi vände hemåt fick bli:
Herrklubbens Heston Special som hamburgare
 
Här vinkar våra Värdar Kjell och Carina av oss
Nu får dom pusta ut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar